Terug naar het overzicht

IT-infrastructuur & Engineering bij machinefabrikant Kiremko

Start met de IT-infrastructuur. Op basis van een uitgebreid adviesrapport heeft Greenwich IT zich gericht op de inrichting en het beheer van de server storage en de gevirtualiseerde windows serveromgeving. Onlangs hebben we de verhuizing voorbereid, gepland en verzorgd en zijn we aan de slag gegaan met de deployment en upgrade van de engineerings afdeling. Dit hield onder andere het vervangen van de workstations en voorzien van nieuwe software windows 10, inventor en upgrade van de Vault naar de laatste versie in. Een IT-project om trots op te zijn en een klant met visie. Kiremko kiest voor de toekomst.

Highlighted case

Over Kiremko B.V.

Kiremko B.V. is een Nederlandse fabrikant van machines voor de aardappelverwerkende industrie. Kiremko ontwerpt, produceert en installeert complete proceslijnen, fabrieksupgrades en uitbreiding van capaciteit, alsook individuele machines. Daarnaast levert de organisatie betrouwbare totaaloplossingen vanaf de invoer van aardappelen tot aan de verpakkingslijnen voor eindproducten zoals frites, vlokken, verse en voorgekookte aardappelproducten, chips en nog veel meer.

Meer cases

Reinbouw case

28 mei 2018

Reinbouw IT-infrastructuur en Flexibel IT-beheer

Bij de Reinbouwgroep gingen we na de adviesfase aan de slag met de inrichting en het beheer van de server storage en de gevirtualiseerde windows serveromgeving.

Lees meer
Tramper case

28 mei 2018

Tramper IT infrastructuur, Engineering & IT-beheer

Voor specialist in verpakkingsmachines Tramper uit Goes is Greenwich IT adviseur voor de complete ICT.

Lees meer

Maak een vrijblijvende afspraak

Een persoonlijk gesprek en een eerste advies. Gewoon op basis van ervaring en vertrouwen. Misschien zetten we u wel aan het denken, of u ons.