Terug naar het overzicht

Tramper IT infrastructuur, Engineering & IT-beheer

Voor specialist in verpakkingsmachines Tramper Technology uit Goes is Greenwich IT adviseur voor de complete ICT. We verzorgen de inrichting en het beheer van de server storage en de gevirtualiseerde windows serveromgeving. We hebben kort geleden projectmatig de verhuizing voorbereid, gepland en verzorgd en hebben gezorgd voor het deployment en de upgrade van de engineeringsafdeling. We hebben de workstations vervangen en de organisatie voorzien van de nieuwe software: Windows 10, Inventor en een upgrade van de Vault naar de laatste versie. Tramper Technology heeft een flexibel IT-beheer contract. Greenwich IT verzorgt periodiek het remotebeheer en de onsite support van de IT-infrastructuur en de eindgebruikers.

Highlighted case

Over Tramper Technology

Al meer dan 31 jaar produceert Tramper Technology verpakkingsmachines (traysealers) voor de voedingsmiddelen verwerkende industrie. Het gehele proces, vanaf het eerste contact met de klant tot en met de aflevering van de machines en projecten, vindt plaats in eigen beheer. Met een team van ruim 55 werknemers op verschillende afdelingen, wordt gewerkt aan de realisatie van innovatieve oplossingen.

Meer cases

Kiremko case

28 mei 2018

IT-infrastructuur & Engineering bij machinefabrikant Kiremko

Start met de IT-infrastructuur. Op basis van een uitgebreid adviesrapport heeft Greenwich IT zich gericht op de inrichting en het beheer van de server storage en de gevirtualiseerde windows serveromgeving.

Lees meer
Reinbouw case

28 mei 2018

Reinbouw IT-infrastructuur en Flexibel IT-beheer

Bij de Reinbouwgroep gingen we na de adviesfase aan de slag met de inrichting en het beheer van de server storage en de gevirtualiseerde windows serveromgeving.

Lees meer

Maak een vrijblijvende afspraak

Een persoonlijk gesprek en een eerste advies. Gewoon op basis van ervaring en vertrouwen. Misschien zetten we u wel aan het denken, of u ons.