Dare to challenge IT

Kiezen voor de toekomst

Support

Is engineering dagelijkse business in uw bedrijf?

Werkt uw organisatie in de maakindustrie of de bouw en verwacht u het maximale van uw afdeling engineering? Bij Greenwich IT begrijpen we de essentie van design, fabricage en van CAD-CAM binnen uw bedrijfsvoering. Wij focussen niet op één pakket, maar op de optimale integratie van al uw bedrijfsautomatisering, waaronder het voorraadbeheer, de inkoop en verkoop, de urenregistratie en de boekhouding.

Hoe we dat doen en welke zaken u zeker niet mag vergeten in de huidige markt, leggen onze adviseurs u graag uit in een persoonlijk gesprek. Maak een vrijblijvende afspraak en u kunt focussen op uw business.

Een vrijblijvende afspraak maken?

Contact
Engineering image

De HP Z-werkstations | next generation IT

What If: cloud is not your holy grail!

Onze lijnen zijn kort. Onze communicatie is direct. Wij adviseren open en onafhankelijk, maar we hebben uiteraard wel voorkeuren voor specifieke oplossingen. Wij kennen de markt en vertalen de mogelijkheden naar concrete oplossingen voor uw business. En dat betekent steeds weer maatwerk. Niet voor iedere organisatie is werken “in the cloud” de beste of de gewenste oplossing en niet voor iedere engineer is dezelfde hardware of software zaligmakend.

Contact
What If cloud

Nieuws

Innoveren betekent vooruitzien en weten wat er speelt in de markt. Wij houden u graag op de hoogte.

Meer nieuws

15 april 2019

Junior Remote beheerder

Greenwich IT zoekt een Junior Remote beheerder.

Lees meer

15 april 2019

Technisch consultant

Greenwich IT zoekt een technisch consultant die het aanspreekpunt voor onze klanten op het vlak van ICT-vraagstukken is.

Lees meer

Durf uw IT kritisch onder de loep te nemen

Greenwich IT is uw sparringpartner en back-up op het gebied van IT-strategie. Greenwich IT adviseert het mkb, persoonlijk en recht door zee en biedt u de mogelijkheid te ondernemen, te focussen op uw business en om te groeien. Ons team bestaat uit ondernemers en techneuten met meer dan 20 jaar ervaring in automatiseringstrajecten.

Onafhankelijk en positief kritisch zorgen onze specialisten voor de begeleiding van IT-projecten en uw complete IT-beheer. Uw IT-systemen werken samen vóór u, niet andersom.

Contact
Under the loop image

Partnerships

Microsoft logo
HP logo
HP Business logo
VMWare logo
Veeam logo
Sophos logo

Diensten

Van een eerste advies tot aan een vertrouwensband op langere termijn. Dat is waar we bij Greenwich IT voor gaan. Durft u te investeren in de toekomst?

Strategisch advies

Onafhankelijk IT-advies betekent samen op zoek naar de beste oplossing. Wij zijn geen dozenschuivers, maar stellen uw belang voorop.

IT-Projecten

Projectmanagement waar u van op aan kunt. Volgens vaste methodieken nemen wij u stap voor stap mee richting het gewenste eindresultaat.

Flexibel IT-beheer

Van serverbeheer tot aan security en van preventief advies tot critical standby. Flexibel IT-beheer is bij Greenwich IT ook echt flexibel.

Detachering

Specialisten die uw organisatie voor een korte of langere periode ondersteunen waar dat nodig is. Dat biedt u de mogelijkheid te focussen.