Terug naar het overzicht

Reinbouw IT-infrastructuur en Flexibel IT-beheer

Bij de Reinbouwgroep gingen we na de adviesfase aan de slag met de inrichting en het beheer van de server storage en de gevirtualiseerde windows serveromgeving. We verzorgen de inrichting en het onderhoud van de SQL omgeving voor Navision en Sharepoint en zijn verantwoordelijk voor het ontsluiten van de diverse bouwplaatsen in het gehele land. Binnen het flexibel IT-beheer contract focussen we op het periodiek remotebeheer en de onsite support van de IT-infrastructuur en de eindgebruikers.

Highlighted case

Over Reinbouw

Reinbouw is een middelgrote aannemer met enorme ambities. Reinbouw ontwikkelt, bouwt, renoveert, onderhoudt en transformeert ruimten om te wonen, werken, zorgen en genieten. De Reinbouwgroep is een familiebedrijf dat met beide benen op de grond staat. In de vestigingen in Dieren, Almere en Zutphen werken bijna 100 medewerkers. Met de gebundelde competenties van de werknemers, creƫrt de organisatie fijne leefomgevingen.

Meer cases

Kiremko case

28 mei 2018

IT-infrastructuur & Engineering bij machinefabrikant Kiremko

Start met de IT-infrastructuur. Op basis van een uitgebreid adviesrapport heeft Greenwich IT zich gericht op de inrichting en het beheer van de server storage en de gevirtualiseerde windows serveromgeving.

Lees meer
Tramper case

28 mei 2018

Tramper IT infrastructuur, Engineering & IT-beheer

Voor specialist in verpakkingsmachines Tramper uit Goes is Greenwich IT adviseur voor de complete ICT.

Lees meer

Maak een vrijblijvende afspraak

Een persoonlijk gesprek en een eerste advies. Gewoon op basis van ervaring en vertrouwen. Misschien zetten we u wel aan het denken, of u ons.