Over ons

en onze roots in de engineering

Over Greenwich IT

Greenwich IT is een daadkrachtige en onafhankelijke IT-organisatie met roots in de engineering. Wij geloven niet in automatisering als doel op zich. Wij zijn ondernemers en begrijpen als geen ander dat IT uw business moet ondersteunen. Te vaak worden nieuwe IT-oplossingen zonder helder plan naar binnen geschoven, niet geborgd en dus ook niet gebruikt. Doodzonde van uw tijd en geld.

Over ons

What If: cloud is not your holy grail!

Onze lijnen zijn kort. Onze communicatie is direct. Wij adviseren open en onafhankelijk, maar we hebben uiteraard wel voorkeuren voor specifieke oplossingen. Wij kennen de markt en vertalen de mogelijkheden naar concrete oplossingen voor uw business. En dat betekent steeds weer maatwerk. Niet voor iedere organisatie is werken “in the cloud” de beste of de gewenste oplossing en niet voor iedere engineer is dezelfde hardware of software zaligmakend.

What If: cloud is not your holy grail!

Wij blijven

Greenwich IT staat voor strategisch advies. Wij gaan voor de lange termijn, niet voor de quick-win. Automatisering is een continu proces, net als ondernemen. Daagt u uw huidige pakketten en leveranciers voldoende uit? Wij gaan de uitdaging graag aan en delen vrijblijvend onze kennis en ervaringen met u in een persoonlijk gesprek. Durft u echt te kiezen voor de toekomst?

Maak een vrijblijvende afspraak

Een persoonlijk gesprek en een eerste advies. Gewoon op basis van ervaring en vertrouwen. Misschien zetten we u wel aan het denken, of u ons.