Terug naar het overzicht

Beter teamwork met Office 365

9 juni 2018

Met de nieuwe hub van Office 365, Microsoft Teams, is het nu nog eenvoudiger samenwerken met je collega’s. Microsoft maakt het makkelijker dan ooit om internationaal doelstellingen, ideeën en projecten te delen. En dat in uw vertrouwde omgeving. Realtime en op een organische wijze worden teams en hun gedachtengoed met elkaar verbonden. De team oplossingen van Microsoft zijn beschikbaar op desktop, mobiel en via Skype Room Systems.

Microsoft Teams is opgebouwd met o.a. een chatfunctie, online vergaderingen en live streaming, voor snel persoonlijk contact en groepssessies op afstand. En het biedt een telefoonsysteem, inclusief telefonie-abonnementen. Hiermee kunt u gesprekken plaatsen, ontvangen en doorverbinden via telefoon, pc, Mac en mobiel.

Wilt u meer informatie over hoe Microsoft Teams werkt en wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op.

Office 365

Meer nieuws

AVG news

2 april 2019

Welke cloudstrategie past bij u als mkb’er?

Er zijn drie manieren om cloud services te implementeren: public, private en hybride. Public clouds – zoals Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure – worden beheerd door de provider waar u de clouddiensten afneemt.

Lees meer
AVG news

10 april 2019

AutoCAD DWG-bestanden via Sharepoint en OneDrive

Goed nieuws over Office 365 en AutoCAD. Een van de volgende updates maakt het namelijk eindelik mogelijk om AutoCAD DWG-bestanden te bewerken/bewaren vanaf een Sharepoint-site én OneDrive.

Lees meer
AVG news

15 april 2019

Microsoft beëindigt support op bepaalde softwareversies

Begin 2020 stopt Microsoft met de support van bepaalde softwareversies. Dit noemen we End-of-Life (EOL).

Lees meer
AVG news

26 mei 2018

De impact van AVG op mkb-bedrijven

De mails over AVG vlogen ons de afgelopen weken om de oren. Niet zo vreemd, want de impact van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die op 25 mei 2018 is ingegaan, is groot.

Lees meer
HP Z Workstation

14 mei 2018

Nieuwe Z Workstations van HP: kleine krachtpatsers

De nieuwe HP Z Workstations zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende software. Zo is de HP Z2 Mini de eerste mini-workstation voor CAD-gebruikers.

Lees meer
Microsoft news

14 juni 2018

Flash geblokkeerd door Microsoft

Microsoft heeft besloten vanaf juni dit jaar Flash, Shockwave en Silverlight in Office 365 te blokkeren. Voorlopig geldt de maatregel alleen nog voor Office 365 en Office 2016.

Lees meer

Maak een vrijblijvende afspraak

Een persoonlijk gesprek en een eerste advies. Gewoon op basis van ervaring en vertrouwen. Misschien zetten we u wel aan het denken, of u ons.